Floristeria

by | febr. 5, 2021 | Els nostres 25 anys | 0 comments

..ooOOoo..

El dimarts 13 d’octubre vaig trucar a la floristeria per veure que havia de fer i quan havia d’anar per encarregar les flors i el ram, i em donen hora per aquest dimecres 14 d’octubre a les 18 h.

Hem demanar deures, ja que li he de portar fotos de l’vestit (encara que no ho tinc) i fotos de rams que m’agradin.

Recollim els anells

..ooOOoo.. Avui, 7 de novembre anem a recollir els anells a la joieria.

Per fi contesta l’Ajuntament

..ooOOoo.. Per fi el 20 d'Octubre contesta la Cecilia Mestre de l'Ajuntament de Sant Boi per correu electrònic donan les passes que hem de fer i el preu del lloguer de les instal·lacions. Ens diu que hem d'anar presencial a l'Ajuntament al Gener o Febrer...

Princesa por un día

..ooOOoo.. Avui 17 de Octubre Xavi i jo anem a "Le Petit Paris" a provar-me i fer-me fotos d'estudi amb un vestit de princesa, és un possible vestit pel casament, encara que tinc dubtes, ja que la cerimònia i el banquet és molt senzill i a la muntanya, i...

Rebo correu electrònic de l’Ajuntament

..ooOOoo.. Just el 16 d'octubre que he trucat a l'Ajuntament reclamant la resposta i quan ja estava omplin a través del web de l'Ajuntament la queixa (tal com m'han indicat a l'Ajuntament), rebo un correu electrònic de la persona de l'Ajuntament demanen...

Anem a la floristeria

..ooOOoo.. El dimecres 16 d'octubre i tal com havíem quedat vaig a la floristeria i després de parlar de el lloc de la cerimònia, de com era el vestit, i de ensanyar algunes fotos de rams que m'agraden (deures que hem demanat, hem fet un ram in-situ de com...

Floristeria

..ooOOoo.. El dimarts 13 d'octubre vaig trucar a la floristeria per veure que havia de fer i quan havia d'anar per encarregar les flors i el ram, i em donen hora per aquest dimecres 14 d'octubre a les 18 h. Hem demanar deures, ja que li he de portar fotos...

Seguim reclamant resposta de l’Ajuntament

..ooOOoo.. El 6 d'octubre passat tornem a reclamar a l'Ajuntament de Sant Boi resposta, ja que no van contestar a finals de la setmana de l'29/09 tal com ens van dir, tornem a enviar correu electrònic reclamen la resposta per part d'ells. Espero no triguin...

Reclamació resposta Ajuntament

..ooOOoo.. El 28 de setembre veiem que la Cecilia Mestre encara no ens ha contestat el correu electrònic, i li reclamem resposta, ja que necessitem sapiguer els costos i les passes que haurem de fer, per decidir si seguim endavant o ho fem a l'esglèsia...

Trucada a l’Ajuntament de Sant Boi

..ooOOoo.. El 22 de setembre truquem a l'Ajuntament i parlem amb la Cecilia Mestre, ens comentar que s'han de pagar unes taxes per utilitzar l'esglèsia, ja que estarà tancada pel nostre event. Que nosaltres ens hem d'encarregar de netejar-la i deixar-la...

Comunicació data al restaurant

..ooOOoo.. El 19 de setembre pugem a Sant Ramon com un dissabte qualsevol i li comuniquem al restaurant que ja hem parlat amb el mossén Pere i que ja tenim la data confirmada pel que els hi reclamem que ens facin arribar el menú el mes aviat possible. Ens...