L’any passat vàrem fer una sèrie de rutes per l’ílla de La Palma que no ens van deixar indiferents. Enguany volíiem mirar trobar un altre lloc on poguéssim fer una mica més de senderisme. Una de les rutes que vam trobar va ser la del Camí de Sant Jaume.

Acostumats a la muntanya pensàvem que aquestes rutes cap a Santiago podien ser massa dures per les distàncies i pel tipus de camí, però, de mica en mica, anàvem descobrint les experiències de la gent. Tret del repte de fer molts quilòmetres, hem de pensar que no hi ha un lloc base on tornar després de cada sortida. A més, l’únic equipatge ha d’anar amb tu contínuament.

 

Si volem fer aquest tipus de ruta haurem de fer una bona preparació i una bona planificació i organització per centrar-nos en el camí i gaudir de la ruta. Un cop decidit, hem triat el camí Francès. És el camí més transitat i començarem des d’Astorga, a 272 km de Santiago. Ara hem de fer la preparació de tota l’aventura.