Com sempre, a les 05:00 del matí ja està la gent llevant-se i fent soroll. Encara no ha sortit el Sol i tothom està preparat pel desdejuni. És una taula tipus buffet casolà on han preparat un munt de coses, amb calories per parar un tren.

L’etapa d’avuí té molta carretera, passa per unes valls que comparteixen la carretera i el camí. Anem per un voral preparat pels pelegrins. Hem trobat primer un noi, que estava a l’alberg, que tenia dificultats per caminar. Li hem ofert un anti-inflamatòri que s’ha pres.

Més endavant hem trobat un altre noi amb butllofes al peu i li hem ofert un pegat. Més endavant ens anirem creuant amb ell i parlant del camí.

Més endavant fem una parada en una petita vila i demanem cafè, suc i segell. Després fem una parada a una font i trobem al noi de les butllofes. Fem una xerrada amb ell, és de Barcelona i és el seu tercer camí (dos en bici).

Ara ens queda la part complicada, la pujada.

Fem tota la pujada fins La Faba on fem una parada per comprar alguna cosa freda. Tothom estè fet pols per la pujada amb la calor anormal que fa. Durant el camí anem fent relleus amb diferents grups i anem fent xerrades per a fer pauses. Els argentins, el polonès, el noi de de les butllofes…

La veritat és que costa molt seguir el camí. La propera parada la fem a una font on pots ficar els peus. L’aigua està super freda i costa mantenir-los a l’aigua.

Una mica més amunt trobem la fita que marca l’entrada a Galícia. En teoria ens falta poc, només cal finalitzar la pujada per arribar a O Cebreiro, i una mica més fins l’alberg a Liñares.

Finalment arribem a O Cebreiro on dinem tranquil·lament i després, per la tarda fem la resta fins Liñares.