Durant el camí Francès portàvem la mascota que hem fet servir per Geocaching i per fer les rutes com els 100 cims, l’Ovelleta.

L’Ovelleta sempre ha estat discreta i anava penjada al coll. En aquesta ocasió s’ha afegit un panda, el Moma.

El Moma no és petit com l’Ovelleta, però ha aconseguit fer tot el camí. Així com quan vàrem fer el camí Francès va se notori el rumor que havíem vist un os, que va ser una marta en realitat que va quedar clar a l’article de la Voz de Galícia on sortia la entrevista que ens van fer, ara el personatge era el Moma. Cada cop que passava un grup li feien una foto. I quan tornàvem a trobar pelegrins que ens havíem vista abans, deien “els del panda”.

La Cris el portava lligat a la motxilla amb un arnés que li vàrem fer i no ha estat un problema. Això sí, portava la seva credencial i va aconseguir la Pedronía i la Franciscana, encara que la Compostela no va ser possible.