A les 06:42 ja estem de camí. Com que és molt d’hora fem una part del camí a les fosques. Mentre passem pels carrers i la carretera en tenim il·luminació però quan entrem als boscos hem de fer servir el frontal i la llanterna.

En un tram, que passa per la carretera, hem fet una parada on hi ha un home que ha muntat un xiringo de pastes i cafè de termo, enmig del bosc, al costat de la carretera. Hem fet un cafè, molt bo, per cert, i ens ha posat segell.

En arribar a un lloc on hi ha albergs i bars per menjar, fem una parada pel desdejuni i mengem uns croissants de mida king size. Per poder creuar la carretera, seguint el camí i per anar als bars, ens trobem amb un punt molt perillós i els altres pelegrins van creuant com poden. Hi ha bastant trànsit i sembla realment perillós, en canvi no hi ha prou senyalització, ni pels pelegrins, ni pels cotxes.

Ja amb l’estómac ple continuem camí. Ara ens toca passar per urbanitzacions, tot per asfalt, creuant carreteres i carrers. On són els boscos que surten a les fotos? Aquesta part no ens agrada gens. Finalment arribem a una zona de bosc i ens trobem a un gaiter.

Aquest camí està sent molt raro. Passem per una zona en obres on estan construint una via ràpida. Hi ha màquines per foradar una muntanya i hem de passar per la zona de pols. Espero que quan acabin el camí tingui alguna mena de pont per poder passar.

Ens han explicat que, en arribar a una ermita, trobarem una bifurcació on podrem agafar un camí complementari que és més maco perquè passa pel bosc. Una estona després arribem a l’ermita, segellem credencials i agafem el camí complementari.

El camí complementari va vorejant un riu petit i és un camí agradable, però fa moltes voltes i acaben sent 6 km de marxa que sembla que no acabin. I, de sobte, sortim a una vía  que ens endinsa a Pontevedra.

Com que estem una mica cansats, en el primer lloc que trobem, fem una cervessa i descansem una mica. Després, ja més tranquils, anem a buscar l’hotel i ens dutxem. Anem a dinar  i passem la tarda fent una visita pels voltants.