Sortim de Padrón a les 06:00 per mirar d’arribar a Santiago pel migdia. A la sortida de Padrón tenim l’església de Sant María de Iria Flavia on segellem la credencial. A les 07:40 fem un desdejuni (La Milagrosa), no hem trobat res fins aquí.

Tornem a tenir una etapa amb molt d’asfalt. Els tres primer quilòmetres són per la coneguda N-550, després fem un gir a l’esquerra per passar a la carretera local que passa per tota la zona de torres, és a dir, que no deixem l’asfalt. I al quilòmetre 6 tornem amb la nostra amiga N-550.

En arribar a l’Esgrexa da Esclavitude, deixem la nacional i tornem a fer moltes voltes passant per totes les residències i el camí és un puja i baixa que es fa pesant.

 

Ara ja estem en zona molt poblada i tot el paisatge és urbà. Passem per Milladoiro, després hem de creuar, per sota, les autovies i arribem a un punt on hem de decidir quin camí prendre:

– (esquerra) Santamarta

– (dreta) Conxo

per referència de la guia que hem llegit, seguim per Conxo. Això ens porta, primer a l’església de Nosa Señora da Mercé de Conxo, on segellem la credencial.

Ara ja estem a Santiago i entrem per l’avinguda de Rosalía de Castro, passem pel costat de l’Alameda, Igrexa do Pilar i entrem al cas antic de Santiago, la Rua do Franco i acabem a l’Obradoiro.