Un cop a l’Obradoiro, ja aconseguit l’objectiu, hem d’anar a que ens donin la Compostela. Enguany, per les mesures de la covid, hem de demanar número per tramitar-la.

Quan arribem a l’oficina del pelegrí, hi ha una mica de caos. Crec que no ho tenen ben muntat. Primer has de registrar-te, cosa que hem fet dies abans. En canvi, si no et registres no entres per agafar número. El segurata de la porta no et deixa entrar i hi ha baralles. La gent de l’oficina, sembla que no té paciència i no expliquen bé el procés.

El tema és que cal llegir un QR, enregistrar les teves dades, ho ensenyes i pots entrar a demanar número. I si no tens mòbil?

Bé, tant és, no hi ha més números avui.

 

L’endemà tornem i agafem un número. Tenim el 622 i 623. Hi ha una app que et diu per quin número van, de manera que pots tornar sabent que 1h = 100 números. I si no tens mòbil?

Quan ens falten uns 100 números entrem a la zona de jardins per esperar. Van dient quin rang de números pot anar preparant-se, però van saltant del 400 al 450 després el 500, 550…

Finalment es toca, ens posem a la cua. Un cop et fan la Compostela, el registre de dades no el demanen. Però bé, ja la tenim.

Ja hem acabat la peregrinació.