Preparació d'un geoamagatall
L’Alberto i la Juli en el camí

Una de les coses que volem fer és dedicar-li un homenatge a aquesta persona que vàrem conèixer tot just començar el camí Francès i que ens sorprendre gratament amb la seva àliga Yuli, com ja es va explicar en aquest post, del la seva mort per un càncer.

L’Associación Gaudisse té com a objectiu ajudar a nens amb càncer. Entre les activitats que organitza hi ha la divulgació de la falconeria i l’edat mitjana a les escoles, visites a hospitals, llocs on es troben històries de superació, com al Camí de Sant Jaume, el recorregut en què es bolquen les històries a les escoles que participa Yuly.

La idea és crear un geoamagatall en el punt on feia la seva divulgació de l’Associación Gaudisse. Volem que tot els que cerquin el geoamagatall puguin saber qui va ser l’Alberto i el que feia, amb una descripció del catxè i amb un contenidor, que mantindrà la Clau, on es puguin signar i deixar coses que els pelegrins facin viatjar pel camí.