La Morella

by | oct. 30, 2016 | Cims | 2 comments

Aquest és un cim de la Serra del Garraf que no té dificultat. Només 593,6 metres que es fan amb facilitat des de Castelldefels.

Comencem des del Parc de la Granota i busquem el passeig de Cal Ganxo. Pugem la forta pendent fins arribar a l’alberg de Cal Ganxo i seguim camí per l’esquerra de la masia.

Seguim el camí de pujada fins arribar a una intersecció marcada. Continuem cap a l’esquerra per iniciar el que és la pujada més forta del recorregut. Des d’aquí ja tenim unes bones vistes de la costa però el millor està per arribar.

Després de la pujada ve un desnivell que encara el següent tram de pujada. Un cop hem arribat al turó tenim un bon tros pla vorejant la cantera. Quan el camí ha fer un gir cap a l’interior el camí es torna més de pedra per pujar a la meseta que ens porta a la Morella.

Voregem la zona de treballs de la cantera fins que arribem al camí que ve de la carretera que porta al centre de manteniment del complexe d’antenes. Girem a la dreta per encarar la Morella. Seguim el camí fins un revolt tancat a l’esquerra on hi la senyalització de la senda que puja a la Morella.

Un cop a dalt trobem la creu i el punt geodèsic amb les marques del GR-92

 

Fotos de photoadict, (c) 2017 Xavier Peña