Viladecans – Sant Ramon – Sant Boi

by | maig 15, 2017 | Cims | 0 comments

Avui hem decidit gravar aquesta ruta que faig jo quasi cada dia. La ruta es molt fàcil de fer, al Wikiloc surt com a moderat però es per un tema de quilòmetres no per la dificultat, ja que no en té cap, és apta per tothom.

Tota la ruta va per pista, la pujada per Viladecans té alguna pendent pronunciada, però es fa sense problemes, la part de Sant Boi es més planera. La ruta puja a l’Ermita de Sant Ramon (Montbaig – 100 cims), després baixa a Sant Boi fins la cadena, des d’allà es tornar a pujar a Sant Ramon i la baixada des de Sant Ramon per Viladecans fins al creuament es fa per la pista que hi ha a la dreta en el creuament sota el mirador.

Des del mirador hi ha un corriol que fa de drecera per no fer tota la volta fins al creuament. Si feu Geocaching a la pista de baixada trobareu una serie de 5.

Ruta al Wikiloc

Fotos de photoadict, (c) 2017 Xavier Peña