Els Muntanyans

by | juny 25, 2021 | Rutes | 0 comments

Ruta per la Platja de Torredembarra i Creixell que passa tota per l’espai natural de les dunes de sorra. És un recorregut que fa fins quatre quilòmetres, nosaltres hem fet un total de sis, anada i tornada.

Cal seguir les passarel·les de fusta, camins o trams que circulen per la mateixa platja que permeten contemplar aquest magnífic relleu natural. És important no sortir del circuït traçat per així garantir la bona conservació de la fauna i flora que hi habita.

En el moment de fer aquesta ruta, les zones humides estaven seques, sense aigua, només en uns pocs indrets.

Arribant a Torredembarra es pot trobat aparcament gratuït en la zona que està al costat del Club Marítim, abans i després de passar la via del tren per la carretera del pont.

Des d’aquí es pot iniciar la ruta, senyalitzada al costat d0una torre de vigilància de fusta, en el mateix aparcament de la platja.

La ruta consisteix en seguir les passarel·les, els camins vorejats per estaques i cordes i, on hi ha passa, fer-ho per la mateixa platja.

 

Fotos de photoadict, (c) 2021 Xavier Peña

Mètode SENDIF determina el grau de dificultat dels itineraris a peu (calculadora SENDIF)

El mètode SENDIF, dissenyat per la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i Aran, serveix per determinar el grau de dificultat dels itineraris a peu.