Camí del vi

by | abr. 17, 2022 | Rutes | 0 comments

Comença la ruta a la ciutat de Vilafranca del Penedès, a prop de l’aparcament de Sant julià, on deixem el cotxe. Seguim el carrer cap el Parc de Sant Julià fins que trobem el primer punt de vi, les botes.

La ruta està indicada per senyals i per marques en el terra. Seguim fins l’analema i després fins les fotografies. En aquest punt, cal seguir pel camí de la dreta i deixem l’asfalt.

Seguint el camí passem per caps de vinyes en diferents estadis de creixement. Hi ha una sèrie de cartells que ens van explicant coses sobre vinyes.

Passada la Riera de Llitrà, seguim per camí, a a dreta.

En arribar a la Torre de l’Aigua de la Bleda, agafem el camí de la dreta, no el que baixa per a creuar el riu Foix.

Aquest camí ens porta al Carrer de la Bleda on podem apropar-nos a la Capella de Santa maria de Bleda. Tornem seguin el carrer la Bleda i a la dreta per continuar pel carrer vorejat per arbres.

En arribar a la primera masia, deixem el carrer de la Bleda per girar a l’esquerra. Creuem la carretera i seguim recte. El camí ens porta fins trobar la desviació del camí d’anada, a la Riera de Llitrà.

Ara ja tornem pel mateix camí d’anada fins acabar la ruta.

 

 

Fotos de photoadict, (c) 2022 Xavier Peña

Mètode SENDIF determina el grau de dificultat dels itineraris a peu (calculadora SENDIF)

El mètode SENDIF, dissenyat per la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i Aran, serveix per determinar el grau de dificultat dels itineraris a peu.